Fundatia Ambasadorii Bibliei         

“Biblia in imagini si cuvinte” cu poze renesterea  in stilul lui Michelangelo 

 

In vederea realizarii scopului propus, Fundatia are in vedere : Promovarea Bibliei prin arta, dezvoltand conceptul “Biblia in imagini si cuvinte”

Jacov 2. 26. După cum trupul fără duh este mort, tot aşa şi credinţa fără fapte este moartă.

Fundatia Ambasadorii Bibliei nu este o secta misionara fanatica .

Scopul nostru este sa prezentam biblia prin arta , cu interpretare a secolului XXI. Drept este ca in biblie gasim raspunsuri la toate intrebarile pentru azi , ca lumea se schimba dar oameni ,adica obiceiurile omului nu se schimba. Multi spun ca biblia este o carte de poveste, poate este , poate nu ,dar ca sa ai o parere trebuie sa citesti macar o data, altfel nu ai cum sa o ai.

Crezi in dumnezeu sau nu crezi ,dar stii ca trebuie sa fie ceva o inteligenta mai mare care dirijeaza tot universul. Merge totul prea perfect ca sa fie intamplator.

Exista un singur lucru care este sigur : Nasterea este garantia ca murim.

Proiect. Muzeu biblie

Cum ati vazut la prima pagina am impartit in 3 categorii invataturile biblice: Vechiul Testament, Noul Testament, Învăţăturile lui Isus si un meniu, Spiritualitate - Credintă - Religie - Știință . Noi ne am gandit ca este important si ca asa putem intelege mai bine ,din viziunea secolului XXI. Si sa mergem pas cu pas de la facerea omului pana in prezent.

Ca scopul final vrem sa realizam 450 bucati de tablouri (78 X 138 cm ulei pe panza) din care am reusit deja sa 150 de bucati. Aici vrem sa cerem ajutor de la pictori, inclusiv organizand o tabara de arta.
Al doilea pas este realizarea unei spatiu pentru expozitie . Momentan  avem deja 200 mp. construit. din cei 700 mp. proiectati. ( Mai jos o sa adaugam poze despre desfasurarea lucrarilor). poze

Urmand sfaturile bibliei, motiv pt care si constuctia merge mai lent, este ca nu vrem sa fie o afacere de investitii , ci prin donatii si eforturi proprii, ca astfel rodul muncii noastre sa fie o actiune de binefacere si nu una financiara: Matei 10. 8. Fără plată aţi primit, fără plată să daţi.

Vizionarea acestui muzeu biblical o sa fie gratuit pentru toata lumea, indiferent de pozitia sociala.

 

Matei 9.37. Atunci a zis ucenicilor Săi: „Mare este secerişul, dar puţini sînt lucrătorii! 38. Rugaţi dar pe Domnul secerişului să scoată lucrători la secerişul Lui.“

 

Matei 6. 19. Nu vă strîngeţi comori pe pămînt, unde le mănîncă moliile şi rugina, şi unde le sapă şi le fură hoţii; 20. ci strîngeţi-vă comori în cer, unde nu le mănîncă moliile şi rugina şi unde hoţii nu le sapă, nici nu le fură. 21. Pentrucă unde este comoara voastră, acolo va fi şi inima voastră.

 

Matei 5.42  Celui ce-ţi cere, dă-i; şi nu întoarce spatele .  

Este adevărat că suntem încă la începutul muncii noastre, dar dacă doriți să ne sprijiniți și credeți că facem ceva care este plăcut lui Dumnezeu și că slujește în beneficiul omenirii, ne puteți sprijinii  in munca noastra :

Titular : Fundatia Ambasadorii Bibliei

Cont:  RO37 RNCB 0155 1607 4556 0001

Așteptăm cu nerăbdare sprijin de la pictori și sculptori (pentru detalii, faceți clic pe "Donatie", din meniu ). Dacă nu aveți aceasta posibilitate ,ne puteți susține cu un Share , recunoscând că ceea ce facem este bine, "deoarece la începutul creației Dumnezeu s-a verificat și El ":

1 Moise 1. 31. Dumnezeu S-a uitat la tot ce făcuse; şi iată că erau foarte bune.

2 Corinteni 13.14. Harul Domnului Isus Hristos, şi dragostea lui Dumnezeu, şi împărtăşirea Sfîntului Duh, să fie cu voi cu toţi! Amin.

   

        Home

Legea sponsorizării: cum pot firmele să doneze 20% din impozitul pe profit. Doar una din cinci companii o folosesc. (sursa adevarul.ro)